Donderdag 22 april kreeg het personeel van Smurfit Kappa RapidCorr te Eindhoven een oorkonde overhandigd. Het bedrijf heeft de afgelopen jaren maarliefst 2000 dagen ongevalsvrij en zonder verzuim geopereerd. De oorkonde wordt door de brancheorganisatie CBA toegekend.

General Manager John Bubberman zei bij het in ontvangst nemen van de oorkonde: ‘Smurfit Kappa investeert veel in veiligheid. Veiligheid staat bovenaan de managementagenda. En daar plukken wij bij RapidCorr nu de vruchten van.’ Voorbeelden van deze investeringen zijn:

  • Upgrade dry-end golfkartonmachine;
  • Inloopbeveiliging strappingpers;
  • Aanrijbeveiliging transfercars.

Daarnaast houdt Smurfit Kappa RapidCorr maandelijks Health&Safety bijeenkomsten voor het personeel.CBA steekt veel energie in het veiligheidsbeleid van haar leden. Dit draagt bij aan het aantrekken van jonge en goed opgeleide medewerkers. Werken bij de golfkartonindustrie biedt kansen voor wie verder wil komen. Golfkarton is het meest gebruikte verpakkingsmateriaal voor food en non-food producten.        

Meer informatie:   
Peter van Ostaijen: Directeur CBA : (0) 6 51533053,Peter.van.Ostaijen@golfkarton.org
Inge Hoevenaars: Smurfit Kappa RapidCorr: (0)6 30372558, inge.hoevenaars@smurfitkappa.nl

Peter van Ostaijen overhandigt de oorkonde aan John Bubberman