Wist je dat golfkarton de ideale oplossing is voor het verpakken van fruit? Golfkarton voorkomt bijvoorbeeld besmetting. De hoge temperaturen tijdens het productieproces zorgen ervoor dat golfkartonverpakkingen extreem schoon zijn, waardoor voedselbederf wordt voorkomen tijdens het transport, in de supermarkt en bij de consument thuis. Verpakkingen die meerdere keren worden gebruikt, worden meestal industrieel gereinigd, waardoor bacteriën kunnen achterblijven in kieren en spleten op oppervlakken. Met golfkarton heb je daar geen last van: na gebruik recyclen we de verpakking. Verder zijn golfkartonverpakkingen eenvoudig aan te passen aan de te verpakken producten. Ze beschermen de goederen optimaal en beperken schade tijdens het transport, in de opslag en in het winkelschap. Waar wacht je nog op? Groente en fruit verpak je in golfkarton.