Wist je dat 70% van alle aankoopbeslissingen wordt gemaakt op de plaats van verkoop? Dan kun je maar beter goed voor de dag komen met de verpakking van jouw product. Daarnaast geldt: consumenten worden in de supermarkt  geconfronteerd met een enorm aantal producten om uit te kiezen. Zij hebben goede productinformatie nodig bij het aankoopproces. Golfkartonverpakkingen kunnen deze ondersteuning bieden omdat zij ideaal zijn voor hoogwaardige, opvallende, meerkleurige bedrukkingen.

Golfkarton is een ‘stille verkoper’; het is ontworpen om de waarde van producten te verhogen. Het gebruik van opvallende kleuren en vormen kan de aandacht van kopers trekken en hen lang genoeg vasthouden en in staat  stellen om de beste aankoopbeslissing te nemen. Neem deze vloerdisplay van DS Smith. Een nieuw opvallend display-ontwerp voor lijmfabrikant Pattex. Wij vinden ‘m geweldig!