De groeiende vraag naar ecologisch verantwoorde verpakkingen raakt ook het vervoer van zeevruchten.  Golfkarton biedt een veilig en duurzaam alternatief voor de polystyreenverpakkingen die vaak worden gebruikt voor het vervoer van levende zeevruchten, zoals kreeften, krabben en vis. Recycleerbaar, biologisch afbreekbaar, hernieuwbaar en 100% voedselveilig.

De golfkartonnen doos heeft een waterbestendige coating die biologisch afbreekbaar is. Daarmee is de verpakking geschikt voor gebruik in semi-natte omgevingen. In de doos is een wollen voering aangebracht die zorgt voor een constante temperatuur van de inhoud tijdens het vervoer. De verpakking is vochtabsorberend en lekvrij. Zij wordt ‘plat’ geleverd, waardoor transport- en opslagkosten worden beperkt.  De verpakking won inmiddels een Australasian Packaging Innovation & Design Awards (PIDA) in de categorie voedsel.