Ook voor het verpakken en vervoer van breekbaar servies biedt golfkarton de beste oplossing.

Kookgerei en serviesgoed vereisen een verpakking die goed beschermt tijdens internationale verzending. Gewoonlijk hebben deze breekbare producten schuim of overvloedig vulmateriaal nodig om heel te blijven, maar wat als de klant zorg voor het milieu tot top topprioriteit heeft gemaakt? Zenpack kreeg de opdracht een manier vinden om zware maar breekbare producten te vervoeren in een duurzame, gemakkelijk te recyclen verpakking. Het materiaal moest ook geschikt zijn voor het drukken van de aardse, warme kleuren en het uitnodigende logo van het merk. En aansluiten bij het minimal-design van de producten van de opdrachtgever. Tsja, dan kom je uit bij golfkarton! De inhoud van de doos is zo ontworpen dat plastic en foam overbodig zijn.