Op 15 mei 2024 heeft de Algemene Vergadering van de FEFCO mevrouw Nina Iversen, Managing Director Glomma Papp Noorwegen, gekozen tot nieuwe voorzitter van Fefco, de Europese branchevereniging van de golfkartonindustrie. Iversen is de eerste vrouw die het voorzitterschap bekleedt sinds de oprichting van de Fefco. Ze volgt Dr. Fady Gemayel op. De FEFCO dankt Fady Gemayel voor zijn inzet en prestaties.

Iversen heeft aangegeven de FEFCO verder uit te willen bouwen als stem van de golfkartonindustrie. Tevens wil zij voortbouwen op de samenwerking die de federatie de afgelopen jaren heeft opgebouwd. Volgens Iversen moet de golfkartonindustrie haar kracht en innovatievermogen aanwenden om duurzame alternatieven te ontwikkelen, haar eigen footprint nog verder verkleinen en de milieu-impact van haar activiteiten in de hele waardeketen te  beperken. Veel succes Nina Iversen. CBA kijkt uit naar de samenwerking.