Op 19 juni 2024 zal de vijfde editie van De Dag van de Duurzame Verpakking plaatsvinden. Na de succesvolle voorgaande edities zal ook dit jaar de complete verpakkingsindustrie weer samen komen met als doel: kennis delen, elkaar inspireren en nieuwe connecties aangaan.

De Dag van de Duurzame Verpakking is een landelijk kennisevent dat onderdeel is van het Innovatieprogramma Circulaire Verpakkingen Oss. Sinds de eerste editie in 2020, wordt het event jaarlijks georganiseerd door de gemeente Oss in samenwerking met de studenten van de HAS Green academy.

De gemeente Oss heeft dit programma opgezet vanuit de Regio Deal Noordoost-Brabant. In de Regio Deal Noordoost-Brabant is de ambitie uitgesproken om Meierijstad en Oss te ontwikkelen tot koploper en mondiaal voorbeeld op het gebied van circulaire en innovatieve ketens van voedsel en voedselverpakkingen. Kijk voor meer informatie op dagvandeduurzameverpakking2024.nl.