Tony’s Chocolonely maakt 100% fair trade chocolade. Bestrijding van kinderarbeid, eerlijkheid, transparantie en duurzaamheid op de cacaoplantages van West-Afrika staan centraal in het beleid van de chocoladeproducent. In samenwerking met DS Smith brengt Tony’s Chocolonely een 100% recyclebare sixpack op de markt voor een selectie van smaakvariëteiten.

Het felgekleurde design van het merk komt perfect terug in de golfkartonnen verpakking. De twee kijkvensters geven de klant een voorproefje van de inhoud zonder dat plastic vensters nodig zijn. De uitsnijdingen aan de zijkanten worden eenvoudig naar binnen gevouwen en met een push-in sluiting vastgezet. De innovatieve verpakking is snel en gemakkelijk op te zetten, gevuld en sluitbaar. Uiteraard is de verpakking 100% recyclebaar. Dit is in overeenstemming met de For Now. For Next- duurzaamheidsstrategie van DS Smith: in 2023 DS Smith uitsluitend 100% herbruikbare of recyclebare verpakkingen te produceren.