Inschrijven voor nieuwsbrief

Laptop standaard van karton

Geplaatst op 30/04/2021

Handig, mooi en duurzaam, dat is de laptop standaard van Kartent.

KarTent maakt tenten van golfkarton, die onder meer worden gebruikt op festivals. Door COVID-19 zijn de meeste festivals geannuleerd. Kartent speelt creatief en flexibel in op de nieuwe situatie. Het bedrijf biedt producten aan, die aansluiten bij het thuiswerken en de anderhalvemetersamenleving. Op kartent.com vind je diverse grappige, mooie en handige producten van karton, die na hun levensfase bij het oudpapier mogen. Zowel van golfkarton als van honingraatkarton. Zoals deze laptop standaard. Geweldig! 

 

Blijf op de hoogte van gelijkaardig nieuws

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies
Wil jij op de hoogte blijven?
Schrijf je dan in op de nieuwsbrief!