Inschrijven voor nieuwsbrief

Ook voor luxe verpakkingen is golfkarton de oplossing

Geplaatst op 12/04/2021

Designer Heras ontwierp voor luxe, duurzame producten bijpassende verpakkingen. Niet gek dat hij bij golfkarton uitkwam als verpakkingsmateriaal.

Designer Adrián Heras ontwierp deze prachtige, luxe verpakkingen van golfkarton voor het merk Un regalo natural (Een natuurlijk geschenk) niet alleen om hoogwaardige, ecologische producten te verpakken en vervoeren, maar ook om deze te exposeren en verkopen. Heras gebruikt bewust het natuurproduct golfkarton om het eerlijke, duurzame karakter van de te verpakken producten te benadrukken. Golfkarton: dé verpakking voor duurzame en luxe producten

 

 

 

Blijf op de hoogte van gelijkaardig nieuws

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies
Wil jij op de hoogte blijven?
Schrijf je dan in op de nieuwsbrief!