Inschrijven voor nieuwsbrief

NVC Introductiecursus Verpakken

Geplaatst op 24/03/2021

Leer effectiever communiceren met leveranciers, klanten en collega’s

De NVC Introductiecursus Verpakken (ICV) geeft een duidelijk beeld van het produceren van verpakkingen en het verpakken van producten. Deelnemers hebben na afloop inzicht in de meest voorkomende verpakkingsmaterialen, de productieprocessen, druktechnieken en wet- & regelgeving. Met deze kennis kunnen zij effectiever communiceren met leveranciers, klanten en collega’s. De cursus bestaat uit een combinatie van groepslessen en bedrijfs-studiebezoeken. De cursus start op 20 april. Kijk voor meer informatie op nvc.nl

Blijf op de hoogte van gelijkaardig nieuws

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies
Wil jij op de hoogte blijven?
Schrijf je dan in op de nieuwsbrief!