Inschrijven voor nieuwsbrief

Recyclability is ketenaangelegenheid

Geplaatst op 22/03/2021

Alle schakels in de papierkringloop kunnen hun bijdrage leveren aan een optimale recycling: van de burger die zijn oudpapier schoon en droog naar de oudpapierbak brengt tot de verpakkingsproducent. Lees het interview van PRN met Grafische Groep Mattys. Samen worden we circulair.

Alle schakels in de papierkringloop kunnen hun bijdrage leveren aan een optimale recycling van verpakkingen van papier en karton. Grafische Groep Matthys staat bekend om zijn aansprekende, luxe verpakkingen. Een lust voor het oog en een fantastisch middel om merken te versterken en producten veilig en opvallend in te verpakken. 

Maar kunnen verpakkingen die zijn voorzien van koudfolie na gebruik bij het oudpapier? Matthys wilde het zeker weten en liet het onderzoeken. De uitkomst was positief. Bart Lauwaert van Matthys vertelt er meer over in een interview met Papier Recycling Nederland. Lees het interview op prn.nl. 

 

Blijf op de hoogte van gelijkaardig nieuws

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies
Wil jij op de hoogte blijven?
Schrijf je dan in op de nieuwsbrief!