Inschrijven voor nieuwsbrief

Verbetering papierrecycling

Geplaatst op 18/03/2021

Amerikaans initiatief om merken en ontwerpers te helpen bij de verbetering van recyclebility van verpakkingen

Een interessant Amerikaans initiatief om merken en ontwerpers te helpen bij de verbetering van recyclebility van verpakkingen. De American Forest & Paper Association (AF&PA) is de Amerikaanse handelsorganisatie van de papier- en houtproductenindustrie. AF&PA publiceerde onlangs een gids voor merken en ontwerpers met als doel deze doelgroep handvatten te bieden die kunnen helpen om de recycleerbaarheid van papieren en kartonnen verpakkingen te verbeteren. Lees meer op prn.nl

Blijf op de hoogte van gelijkaardig nieuws

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies
Wil jij op de hoogte blijven?
Schrijf je dan in op de nieuwsbrief!