Inschrijven voor nieuwsbrief

Groente-afdeling steeds groener met golfkarton

Geplaatst op 01/03/2021

Het winkelschap op de groenteafdeling wordt met de dag duurzamer, mede dankzij de leden van CBA. Neem de nieuwe lijn groentebakjes van Smurfit Kappa.

Het winkelschap op de groenteafdeling wordt met de dag groener, mede dankzij de leden van CBA. Neem de nieuwe lijn groentebakjes van Smurfit Kappa. Wist je dat groente en fruit ook nog eens langer vers blijft wanneer het is verpakt in golfkarton? Lees meer op golfkarton.org over een studie van de universiteit van Bologna. Die wijst dat klip en klaar uit! Dat verhoogt de duurzaamheid van verpakken in golfkarton nog verder! Lees meer op golfkarton.org

Blijf op de hoogte van gelijkaardig nieuws

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies
Wil jij op de hoogte blijven?
Schrijf je dan in op de nieuwsbrief!