Inschrijven voor nieuwsbrief

Babybox van golfkarton? Natuurlijk!

Geplaatst op 08/02/2021

Hoe gaaf is dat?! Een babybox van karton die meegroeit met jouw baby. Van box naar speelhuis en als het kind de box is ontgroeid, kan het meubel bij het oudpapier (of worden hergebruikt). De mogelijkheden van golfkarton zijn oneindig.

De HAP Paper Babybox is een duurzame en veilige box van golfkarton waar kinderen in kunnen slapen en spelen. De box is sterk, licht in gewicht (en daardoor eenvoudig te verplaatsen) en beschikt over drie standen. Hierdoor kan de  HAP Paper Babybox meegroeiten van baby tot peuter. De box voldoet aan alle veiligheidseisen en scoort natuurlijk hoog op het gebied van duurzaamheid. Hij is gemaakt van gerecycled papier en is na gebruik ook zelf volledig recyclebaar. Dat is golfkarton! Kijk voor meer informatie op paperbabybox.com. 

Blijf op de hoogte van gelijkaardig nieuws

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies
Wil jij op de hoogte blijven?
Schrijf je dan in op de nieuwsbrief!