Inschrijven voor nieuwsbrief

Op naar een circulaire economie. Met golfkarton!

Geplaatst op 03/02/2021

In de week van de Circulaire Economie zijn goede voorbeelden van groot belang. Golfkarton is gemaakt van gerecycled papier en karton en is volledig recyclebaar. De golfkartonindustrie laat zien hoe we vorm kunnen geven aan een wereld zonder afval.

 In de Week van de Circulaire economie is het goed te benadrukken dat de golfkartonindustrie niet alleen circulaire producten levert, maar ook bewust bijdraagt aan de ontwikkeling van zo'n economie. Neem DS Smith. Het CBA-lid droeg bij aan de vijf universele beleidsdoelstellingen voor een circulaire economie van de Ellen MacArthur Foundation. Deze doelstellingen zijn erop gericht een gemeenschappelijk kader te bieden bij de beleidsontwikkeling om een snellere overgang naar een circulaire economie mogelijk te maken. Circulair worden we samen. Lees meer op dssmith.com

Blijf op de hoogte van gelijkaardig nieuws

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies
Wil jij op de hoogte blijven?
Schrijf je dan in op de nieuwsbrief!