Inschrijven voor nieuwsbrief

Week van de Circulaire Economie

Geplaatst op 01/02/2021

De Week van de Circulaire Economie is dé jaarlijkse campagneweek voor Circulaire Economie. Van maandag 1 tot en met zaterdag 6 februari vindt de week plaats. Golfkarton is de verpakking voor een circulaire economie. Circa 90% van het op de markt gebrachte golfkarton wordt ingezameld en hergebruikt; is grondstof voor nieuw karton.

De Week van de Circulaire Economie is dé jaarlijkse campagneweek voor Circulaire Economie. Van maandag 1 tot en met zaterdag 6 februari vindt de week plaats. Het doel van de conferentie is daarom om te inspireren, kennis met elkaar te delen en met concrete acties te initiëren. Op 1 februari start de week met een conferentie. De hele dag zijn interessante voordrachten, podcasts en andere activiteiten te volgen. Luister bijvoorbeeld naar de podcast Circulaire Kantelaars van staatsecretaris Stientje van Veldhoven. 

Blijf op de hoogte van gelijkaardig nieuws

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies
Wil jij op de hoogte blijven?
Schrijf je dan in op de nieuwsbrief!