Inschrijven voor nieuwsbrief

Opleiding Verpakkingskundige I

Geplaatst op 29/03/2019

Een NVC-cursus in zakelijk Engels die je alle mogelijke inzichten geeft in de (on)mogelijkheden van verpakkingsmaterialen en -middelen.

Verpakkingen tot in de kleinste details

Via deze cursus, die klassikaal wordt gegeven (met bedrijfsbezoeken) verwerf je – vanuit de optiek van het middenkader – grondige kennis van de productie, de eigenschappen en de (on)mogelijkheden van verpakkingsmaterialen en -middelen. Inzichten die je na afloop hebt verworven dan wel aangescherpt: de relatie tussen verpakking en product, de kwetsbaarheden van het product en mogelijke verbeteringen en kostenbesparingen.

Tijdens de opleiding heb je toegang tot de moderne online NVC-leeromgeving en haar lesmaterialen, -programma, -voorbereidingen en oefenvragen. Via deze link kan je de leeromgeving al even ervaren. Gedurende de cursus worden ook productielocaties van verpakkingsmaterialen bezocht, wat voor een unieke praktijkervaring zorgt. De lesdagen vinden plaats in blokken van drie aaneengesloten dagen per maand.

> Meer info

 

Blijf op de hoogte van gelijkaardig nieuws

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies
Wil jij op de hoogte blijven?
Schrijf je dan in op de nieuwsbrief!