Inschrijven voor nieuwsbrief

Opleiding Packaging for e-commerce

Geplaatst op 29/03/2019

Op 5 november kan je deelnemen aan de NVC-cursus Packaging for e-commerce, die inzichten verschaft in de belangrijke rol van verpakkingen bij e-commerce-activiteiten.

Verpakkingen en e-commerce: deze cursus legt de link

In de (in zakelijk Engels gegeven) opleiding Packaging for e-commerce leer je in vier online sessies hoe cruciaal verpakken en verpakkingen zijn voor het succes van jouw e-commerce activiteiten. Onderwerpen die aan bod komen: logistiek, materials handling, productschade voorkomen, retourneren, consistente merkuitstraling, labelling en de integratie van duurzaamheid in verpakkingskeuzes. Na afloop ben je in staat duurzamer te verpakken tegen lagere kosten én met grotere klantentevredenheid.

Aangezien het een (live) onlinecursus is, kan je die van gelijk welke locatie volgen. Alles wat je nodig hebt, is een stabiele internetverbinding, een computer en een headseat. Via deze link kan je de verbinding met het leersysteem al testen. Tijdens de cursus is het mogelijk vragen te stellen aan de docenten.

> Meer info

 

Blijf op de hoogte van gelijkaardig nieuws

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies
Wil jij op de hoogte blijven?
Schrijf je dan in op de nieuwsbrief!