Inschrijven voor nieuwsbrief

Design for Recycling Seminar

Geplaatst op 03/10/2019

Op 23 oktober organiseren CBA en PRN (Stichting Papier Recycling Nederland) het seminar Design for Recycling tijdens de Dutch Design Week. Ben je ontwerper van producten of verpakkingen uit papier of (golf)karton? Schrijf je dan snel in en laat je inspireren!

Duurzaamheid begint bij het ontwerpen van producten

Door papier en karton te recyclen, gebruiken we minder nieuwe grondstoffen en verkleinen we de afvalberg. Al bij het ontwerp van een printproduct of (golf)kartonnen verpakking kan je rekening houden met deze recyclinggedachte. Daarom: het Design for Recycling Seminar.

Het seminarie vindt plaats op 23 oktober tijdens de Dutch Design Week 2019 en is onderdeel van het project Paper City. Gedurende twee sessies (‘Verduurzaming print’ en ‘Duurzame Verpakkingen’) delen grafische designers, productontwikkelaars en verpakkingskundigen hun visie, expertise en praktische tips, waarmee je nadien meteen aan de slag kan.

Meer nog: aansluitend op sessie II ‘Duurzame verpakkingen’ biedt Corrugated Benelux Association een speciale golfkartonworkshop aan. Zo nemen ontwerpers Jelle Blommaert en Vera Joosten je mee in de talloze mogelijkheden van duurzaam verpakken met golfkarton.

Iets voor jou? Schrijf je dan hier in.

 

Blijf op de hoogte van gelijkaardig nieuws

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies
Wil jij op de hoogte blijven?
Schrijf je dan in op de nieuwsbrief!