Inschrijven voor nieuwsbrief

AIPIA/BXP Active & Intelligent packaging summit Americas

Geplaatst op 07/05/2018

Deze beurs profileert zich als ‘de meest disruptieve beurs op het vlak van verpakking’, waarbij Protect, Preserve en Promote aangevuld worden met bijvoorbeeld Trace, Authenticate, Inform, Add Value, Secure en Reduce Waste.

AIPIA/BXP Active & Intelligent packaging summit Americas

Deze beurs profileert zich als ‘de meest disruptieve beurs op het vlak van verpakking’, waarbij Protect, Preserve en Promote aangevuld worden met bijvoorbeeld Trace, Authenticate, Inform, Add Value, Secure en Reduce Waste.

4-5 juni 2018
Jersey City, Verenigde Staten

Meer info

Blijf op de hoogte van gelijkaardig nieuws

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies
Wil jij op de hoogte blijven?
Schrijf je dan in op de nieuwsbrief!