Inschrijven voor nieuwsbrief

Opleiding in de kijker bij NVC: Verpakkingskundige

Geplaatst op 29/01/2018

Op 21 maart en 4 april 2018 starten bij het Nederlands Verpakkingscentrum de opleidingen ‘Verpakkingskundige I en II’. Hiermee kan je een internationaal erkend diploma op het gebied van verpakken behalen. Interesse?

Opleiding ‘Verpakkingskundige I en II’

Deze opleiding is gericht aan hoger geschoolden die werkzaam zijn in het bedrijfsleven en een extra, erkend diploma over verpakkingen op zak willen hebben. Als opgeleide verpakkingskundige kan je met jouw kennis, inzicht en ervaring een essentiële bijdrage leveren aan de concurrentie- en innovatiekracht van jouw bedrijf.
 

De NVC-opleiding ‘Verpakkingskundige I’ is bestemd voor diegene die als middenkader betrokken zijn bij verpakkingen (productie/distributie). ‘Verpakkingskundige II’ is dan weer bedoeld voor medewerkers uit het hoger kader die verantwoordelijk zijn voor de aansturing van verpakkingen (productie/distributie). 

Inmiddels zijn er bij het NVC al meer dan 600 studenten opgeleid tot Verpakkingskundige. Word jij de volgende?

Alle info en de mogelijkheid tot inschrijven vind je hier.
 

Blijf op de hoogte van gelijkaardig nieuws

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies
Wil jij op de hoogte blijven?
Schrijf je dan in op de nieuwsbrief!