Inschrijven voor nieuwsbrief

Opleiding in de kijker bij IBE: wegwijs in golfkarton

Geplaatst op 22/08/2017

Op 3 en 4 oktober krijg je tijdens twee dagen opleiding de verschillende aspecten van golfkarton onder de knie. Interesse?

Opleiding Wegwijs in Golfkarton

Gastspreker Dick Lok geeft een ruime basis aan begrippen en technieken mee, zodat je op gelijke hoogte met je leverancier kan communiceren. Als verkoper krijg je zo meer inzicht in de eisen en problematieken van je klant. Als productie- of kwaliteitsman zal je na deze cursus over heel wat achtergrondinformatie beschikken die bij eventuele problemen kan helpen een aantal zaken te verifiëren en/of uit te sluiten. Verwacht een praktisch programma, met heel wat voorbeelden en ervaring uit diverse sectoren.

Alle info en de mogelijkheid tot inschrijven vind je hier.

Blijf op de hoogte van gelijkaardig nieuws

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies
Wil jij op de hoogte blijven?
Schrijf je dan in op de nieuwsbrief!