Inschrijven voor nieuwsbrief

Opleiding in de kijker bij NVC: Verpakkingskundige

Geplaatst op 06/07/2017

Vanaf 27 september 2017 gaan bij het NVC de cursussen ‘Verpakkingskundige I en II’ van start. Hiermee kan je een internationaal erkend diploma op het gebied van verpakken behalen. Interesse?

opleiding

Opleiding ‘Verpakkingskundige I en II’

Deze opleiding is gericht aan hoger geschoolden die werkzaam zijn in het bedrijfsleven en een extra, erkend diploma over verpakkingen op zak willen hebben. Als opgeleide verpakkingskundige kan je met jouw kennis, inzicht en ervaring een essentiële bijdrage leveren aan de concurrentie- en innovatiekracht van jouw bedrijf.

De NVC-opleiding ‘Verpakkingskundige I’ is bestemd voor diegene die als middenkader betrokken zijn bij verpakkingen (productie/distributie). ‘Verpakkingskundige II’ is dan weer bedoeld voor medewerkers uit het hoger kader die verantwoordelijk zijn voor de aansturing van verpakkingen (productie/distributie). 

Alle info en de mogelijkheid tot inschrijven vind je hier.

 

Blijf op de hoogte van gelijkaardig nieuws

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies
Wil jij op de hoogte blijven?
Schrijf je dan in op de nieuwsbrief!