Inschrijven voor nieuwsbrief

Hoe Packaging Strategists zich onmisbaar maken

Geplaatst op 02/06/2017

Tips om relevant te blijven in steeds veranderende tijden.

Packaging Strategists

Evolueer mee met de behoeften van de klant

Om exact en op tijd te voldoen aan de behoeften van de klant, moeten alle pijlen op kwaliteit en consistentie worden gericht. Dankzij de technologie zijn we ook in staat om verpakkingen te maken met minder fouten en kortere print runs en kunnen we verpakkingsoplossingen bieden die aan allerlei bijzondere eigenschappen voldoen. Dit leidt er wel toe dat klanten hun verwachtingen telkens opschroeven. Het is dan ook de kunst om relevant te blijven en mee te zijn. Alvast enkele tips.

Omarmen van de verandering

Dit doen we op de eerste plaats door open te staan voor positieve wendingen. Telkens wanneer we iets verbeteren, krijgen de verwachtingen van onze klanten een nieuwe boost. Dit is gunstig omdat het de supply chain alert houdt; het maakt ons nieuwsgierig naar de mogelijkheden om onze producten te optimaliseren. En het daagt ons uit om beter te worden in ons werk. Zo innoveren we dag in dag uit om ons aanbod te verbeteren.

Echt onderdeel van het team

Wij zijn niet de zoveelste leverancier: wij zijn een leverancier waar de klant niet omheen kan. Als onze klanten voor een logistieke uitdaging staan, willen we dat onze hulp als eerste wordt ingeschakeld. Dus bieden goede Packaging Strategists elke klant een unieke oplossing. Tegenwoordig willen klanten oplossingen die afval, de carbon footprint, risico's en kosten verminderen, en de omzet en winst vergroten. Maar ze hebben ook andere, uitzonderlijke wensen. Wij doorgronden onze klanten om echt te begrijpen waar de prioriteiten liggen.

Echte partners maken het verschil

Met een beetje fantasie kunnen we binnenkort een perfect antwoord bieden op elke verpakkingsvraag. Maar ook dan zal het verschil nog steeds gemaakt worden door expertise, innovatie en service. Het opbouwen van partnerschap, waarbij wij in het onmisbare verlengde liggen van het team van de klant, is dé succesfactor voor een waardevolle klantrelatie.

Lees hier het volledige artikel.

Blijf op de hoogte van gelijkaardig nieuws

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies
Wil jij op de hoogte blijven?
Schrijf je dan in op de nieuwsbrief!