Inschrijven voor nieuwsbrief

VPK Packaging Group versterkt marktpositie in massief karton

Geplaatst op 07/03/2017

En dit doen ze door alle aandelen van SolidPack over te nemen en zo hun eigen afdeling massief karton, Smart Packaging Solutions, verder uit te bouwen. Zo bundelt VPK meer expertise onder één organisatie.

Smart Packaging Solutions van VPK krijgt een aardig duwtje in de rug

Smart Packaging Solutions is de naam van de afdeling massief karton bij VPK.

Met haar 250 werknemers produceert de afdeling jaarlijks rond de 85.000 ton aan verpakkingen, wat zich vertaalt in een omzet van maar liefst 70 miljoen euro. Na de overname van SolidPack gaan deze drie cijfers nog eens aanzienlijk omhoog en kan Smart Packaging Solutions de positie van Europese marktleider in massief karton voor zich winnen. Johan De Neef, BU manager van Smart Packaging Solutions over de overname van SolidPack:

“We vullen elkaar zeer goed aan. Onze klanten bevinden zich voornamelijk dicht bij huis, SolidPack heeft een sterk portfolio in verre export. […] We willen die kennis en ervaring nu bundelen om onze klanten nog betere service te bieden.”

Lees hier het volledige persbericht

Blijf op de hoogte van gelijkaardig nieuws

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies
Wil jij op de hoogte blijven?
Schrijf je dan in op de nieuwsbrief!