Inschrijven voor nieuwsbrief

Geef verpakkingsdozen een nieuw leven met GiveBackBox

Geplaatst op 07/03/2017

Amazon en Goodwill® slaan de handen in elkaar voor een nieuw donatieproject. Via het GiveBackBox®-platform, kan je afgedankte spullen eenvoudig en gratis aan Goodwill schenken. En je schenkt meteen een nieuw leven aan je lege Amazon verzendverpakkingen. Benieuwd hoe dat in z’n werk gaat?

Ontdek het GiveBackBox-platform van Amazon en Goodwill

Gooi de golfkarton verpakkingsdozen van je Amazon bestellingen niet weg en ga eerst eens na of er nog spullen in huis liggen die je niet langer nodig hebt. Ja? Vul de Amazon doos met jouw oude kleding, juwelen, keukengerei, etc. en druk via GiveBackBox.com een gratis verzendlabel af. Daarna zal UPS jouw schenking gratis aan Goodwill bezorgen. Goodwill verkoopt de ingestuurde spullen en met de opbrengst starten ze projecten op om mensen sneller aan een job te helpen en zo het gemeenschapsgevoel te versterken.

Lees hier alle informatie over GiveBackBox

 

Blijf op de hoogte van gelijkaardig nieuws

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies
Wil jij op de hoogte blijven?
Schrijf je dan in op de nieuwsbrief!