Inschrijven voor nieuwsbrief

Use the Force

Geplaatst op 02/02/2017

De vraag is niet wat golfkarton allemaal voor jou kan betekenen, maar eerder: wat kan golfkarton níet betekenen? De mogelijkheden van het materiaal zijn eindeloos. Dit werd nog maar eens bewezen bij de collega’s van VPK Packaging: zij gebruikten de kracht van golfkarton en creëerden er hun eigen Star Wars Walker mee.

De creatieve kracht van golfkarton

De vraag is niet wat golfkarton allemaal voor jou kan betekenen, maar eerder: wat kan golfkarton níet betekenen? De mogelijkheden van het materiaal zijn eindeloos. Dit werd nog maar eens bewezen bij de collega’s van VPK Packaging: zij gebruikten de kracht van golfkarton en creëerden er hun eigen Star Wars Walker mee.

 

Blijf op de hoogte van gelijkaardig nieuws

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies
Wil jij op de hoogte blijven?
Schrijf je dan in op de nieuwsbrief!