Inschrijven voor nieuwsbrief

Doe de Round Robin

Geplaatst op 02/02/2017

Twee keer per jaar controleert de golfkartonindustrie, met hulp van het Belgisch Verpakkingsinstituut (BVI), de kwaliteit van haar productieapparaat. Want het is nu eenmaal noodzakelijk dat we onze klanten de kwaliteit van golfkarton kunnen blijven garanderen. Deze controles gebeuren aan de hand van de Round Robin-test. Round Robin hoe?

Round Robin – jouw garantie op kwaliteit

Wanneer het gaat om tests die, volledig neutraal, een aantal keer na elkaar worden uitgevoerd op de technische apparaten, spreekt men van Round Robin. Via de tests controleren we de draagkracht, dikte, doorsteekbaarheid, vochtigheid en de capaciteit om water op te nemen en door te laten van het geproduceerde golfkarton. De resultaten van de tests zijn ook voor onze klanten van de golfkartonbedrijven beschikbaar. Neem hiervoor gerust contact met ons op via het online contactformulier.

Lees hier alle instructies met betrekking tot de tweejaarlijkse Round Robin-test.

 

Blijf op de hoogte van gelijkaardig nieuws

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies
Wil jij op de hoogte blijven?
Schrijf je dan in op de nieuwsbrief!