Inschrijven voor nieuwsbrief

Golfkartonindustrie omarmt innovatie op het FEFCO Technical Seminar

Geplaatst op 01/12/2017

FEFCO bracht verdelers en klanten uit de golfkartonindustrie samen om te praten over innovaties in de verschillende domeinen.

Nieuwste technologieën uit de golfkartonindustrie voorgesteld op het FEFCO Technical Seminar

Op het Technical Seminar van FEFCO, dat plaatsvond van 11 tot 13 oktober in Wenen, werden de nieuwste technologieën in de golfkartonindustrie voorgesteld. Het was de meest populaire editie in de laatste tien jaar.

Het seminarie, dat de titel ‘Corrugated Processes Complexity – Challenges and Solutions’ had, bracht verdelers en klanten uit de golfkartonindustrie samen om te praten over innovaties in verschillende domeinen. Ook werd er onderzocht hoe men bijvoorbeeld de kwaliteit, duurzaamheid, veelzijdigheid en bescherming van producten uit golfkarton kan verbeteren.  De deelnemers discussieerden over trends in de industrie, zoals nieuwe eisen van klanten of de nieuwste innovaties, en over hoe ze lichtere, sterkere en milieuvriendelijkere dozen kunnen maken.

De kernthema’s van dit seminarie waren de verschillende mogelijkheden van digitaal printen en big data.  Ook opkomende technologieën die een impact op het golfkarton zelf kunnen hebben, zoals het gebruik van Nano materiaal, kwamen aan bod.

Lees hier het volledige persbericht.

Blijf op de hoogte van gelijkaardig nieuws

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies
Wil jij op de hoogte blijven?
Schrijf je dan in op de nieuwsbrief!