Inschrijven voor nieuwsbrief

Hout of golfkarton? Of allebei?

Geplaatst op 24/10/2017

Een Nederlandse producent ontwikkelt transportkisten die gedeeltelijk uit hout en karton bestaan. En dat heeft zo z’n voordelen…

Hout of golfkarton? Of allebei?

Innovatieve verpakking voor zware producten

Verpakkingsproducent Hombergh heeft een transportkist van hout én karton ontwikkeld. De kartonnen transportverpakking bestaat uit drie lagen golfkarton van wel 10 mm dik en wordt geplaatst in een houten framewerk met een houten bodem. Zo kan een zwaar product op een veilige en stevige manier door de lucht vervoerd worden, zonder teveel extra gewicht. De kartonnen luchtvrachtkisten kunnen bovendien in elke gewenste maat geproduceerd worden.

De verpakking is ook leverbaar met plastic binnenbekleding (als extra bescherming tegen vocht en condens) of met beschermingslaag, bijvoorbeeld tegen corrosie. Een nieuwe innovatie die de transportkosten nog zal doen dalen.

meer info

Blijf op de hoogte van gelijkaardig nieuws

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies
Wil jij op de hoogte blijven?
Schrijf je dan in op de nieuwsbrief!