Inschrijven voor nieuwsbrief

Kostenbesparende verschepingsverpakking voor e-commerce? Golfkarton!

Geplaatst op 28/09/2016

Webshopeigenaars kennen het maar al te goed: trage, inefficiënte en ergonomisch onverantwoorde verpakkingsmethodes voor hun te verzenden pakketjes. Of denk aan dozen die net niet de juiste afmetingen hebben om binnen een voordelig verschepingstarief te vallen. Met golfkarton kan het beter.

golfkartonnen doos

Geen enkele webshopeigenaar tekent voor een trage, inefficiënte en niet-ergonomische verpakkingsoplossing. En als de grootte van de doos op de koop toe niet overeenstemt met de standaardafmetingen, rijzen je transportkosten al snel de hoogte in. De ontwikkeling van twee nieuwe types verschepingsdozen veegt deze ongemakken van de baan.

Dankzij een bodem die zich automatisch openvouwt, versoepelt en versnelt de verpakkingsbeweging. Bovendien valt hun afmeting precies binnen de standaard transporttarieven, waarmee zowel je klant als jij heel wat geld besparen.

Andere voordelen van deze golfkarton dozen:

  • een handige afscheurstrook om de verpakking snel en makkelijk te openen;
  • een verminderde CO2-uitstoot tijdens het transport door het lichte gewicht van de speciale R-golflagen;
  • diefstalbescherming op de bodem van de doos.

Lees hier het volledige artikel.

 

Blijf op de hoogte van gelijkaardig nieuws

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies
Wil jij op de hoogte blijven?
Schrijf je dan in op de nieuwsbrief!