Inschrijven voor nieuwsbrief

Nieuwe verpakking voor producten van Movistar

Geplaatst op 27/05/2016

De uitdaging voor de verpakking van elektronica is een optimale bescherming en een feilloze logistiek. Movistar koos voor een innovatieve multifunctionele verpakking uit golfkarton. Minder kosten en betere prestaties verzekerd.

movistar

Multifunctionele golfkartonnen verpakkingen bij Movistar: minder kosten, betere prestaties

Slechts twee soorten golfkartonnen dozen voor 14 verschillende decoders, dat is pas kostenefficiënt verpakken. De verpakking werd ontwikkeld om de meest gevoelige onderdelen van de decoders zo goed mogelijk te beschermen. De verpakking moest eveneens geschikt zijn voor het transport op europallets en de garantie bieden dat men de barcode kan scannen zonder de doos te openen. Zo gezegd, zo gedaan: dankzij de dubbele bodem in de nieuwe verpakking, is er effectief minder schade aan de harddisks. Ook de transport- en opslagkosten blijven beperkt tot het noodzakelijke. Via ‘vensters’ zijn de barcodes vanaf de buitenzijde duidelijk zichtbaar. Kortom, deze multifunctionele verpakking is veelbelovend en doet meer dan z’n werk.

Lees hier het volledige artikel

 

Blijf op de hoogte van gelijkaardig nieuws

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies
Wil jij op de hoogte blijven?
Schrijf je dan in op de nieuwsbrief!