Kunstenaar George Schade werkt in een prachtig atelier in Goes. Voor zijn kunstwerken maakt hij veelvuldig gebruik van golfkarton. Schade: ‘de keuze voor golfkarton is een bewuste. Het materiaal zorgt voor ‘natuurlijk’ reliëf dat zorgt voor een fraai contrast tussen licht en schaduwwerking.  Daarnaast bieden de verschillende golfhoogtes vele designmogelijkheden.’ Schade heeft diverse kunstprojecten uitgewerkt, waarin hij golfkarton toepast, zoals het TIME Project, waarmee hij met diverse series de tijd verbeeld in formaten van 60×60 tot 30×30. Ook voor het project CF-Lab (ColorField-Laboratorium), een eenmalig object, gebruikte hij golfkarton. CF-Lab is inmiddels verkocht aan Nederlandse verzamelaar. Zijn project Waterval werd geselecteerd voor The Suntory Museum of Art in Tokyo. Ook voor dit project greep Schade terug op golfkarton. Meer werk van George Schade bewonderen? Kijk op georgeschade.nl.