De Deense kunstenares Hanne Winkler werkt graag met natuurlijke materialen. Voor haar project Unwritten Letters (UL) gebruikt Hanne onder meer golfkarton. UL is een verzameling brieven die zij nooit heeft geschreven.  Het is een reflectie op de verloren kunst van het brieven schrijven en het vermogen om tussen de regels door te lezen. Omdat we een groot deel van de dag elektronisch communiceren, verdiepen we ons zelden in het schrijven van brieven. Boodschappen gaan verloren, worden verkeerd geïnterpreteerd of over het hoofd gezien door snelle uitwisselingen. Isolatie en vervreemding volgen in een wereld van constante communicatie. UL zijn liefdesbrieven, brieven van hoop, dank en dankbaarheid gemengd met brieven van spijt, frustratie en brieven die te laat zijn geschreven. Maar bovenal zijn het brieven aan een verleden, heden en toekomstige versie van jezelf; een herinnering om stil te staan en gewoon te zijn. Kijk voor meer werk van Hanne op hannewinkler.com.